23 mai 2013

Finalmente, Becali a ajuns unde merita... la inchisoare

Buna ziua, tuturor!,

Nu am mai scris de cam multisor si evenimente s-au intamplat cu duiumul. Cel mai rasunator si mai important e acela al condamnarii lui Gigi Becali la 3 ani cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. In sfarsit, cineva a realizat ca acel schimb a fost facut ilegal, iar complicii se afla la parnaie. Se pare ca vin nori negri deasupra fruntii lui Becali si a cazierului sau. Un nou dosar, pare sa se incheie nefavorabil, iar acela va adauga ani sentintei de acum. Cazul "Valiza" - 1.7 milioane de Euro.



Desi in ziua sentintei, Becali a declarat ca e resemnat ca se impaca cu sentinta, totusi a sucit-o ca la Ploiesti si a mentionat ca va cere gratiere de la presedinte si va intenta proces la CEDO. Sentinta e definitiva, domnule Becali! Resemnati-va cu asta. In plus, el, oierul cel bogat, se crede smecher, odata intrat la parnaie. Vrea conditii lux! Sa fie pus la comun cu toti infractorii de teapa lui sa traiasca adevarata experienta de puscarie, nu aceea de vacanta de lux 3 ani. Sa fie pus sa spele WC-ul cu periuta de dinti, sa mature curtea penitenciarului imbracat in zeghe, sa tremure ca varga cand face dus, ca nu cumva sa scape sapunul. Fara televizor, fara internet, fara nimic. Strict ce i se permite unui cetatean de rand, care e inchis si el pentru aceeasi fapta. Nu e si el la fel ca si  orice cetatean egal in drepturi cu X? Ba da. Atunci de trebuie facut pentru personalitati sau oameni bogati, regim preferential, care costa in plus statul roman?

Cine e Becali sa primeasca lux in puscarie? Nu e si el un cetatean condamant la fel ca si saracul X, din corpul de la comun? Sa vina sa ne rada in nas si sa ne zica ca e mai bine in parnaie ca si acasa? Pentru ca e bogat se crede superior, e arogant. Sa vedem daca ii va fi sters zambetul dupa o luna de detentie. Gata fratilor! E inchis! Ce-i mai acordati atentie? Dosarul e inchis! El trebuie acum sa-si ispaseasca pedeapsa. Lasati-l s-o faca in tihna, linistit si cu demnitate. Ce tot ii cautati in coarne? Cetateanului X, din aripa vecina de ce nu i se acorda atata atentie, pentru aceeasi infractiune?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu