5 apr. 2017

Legea salarizarii unice, manipulata, clocita si mosita de un penal

Postul meu de azi, porneste de la stirea aceasta, vezi link.
Am o nedumerire la acest de articol: ministrii nu poarta raspundere pentru legile pe care le propun?

Pai daca acest proiect de lege, vital pentru romani, este clocit si mosit in PSD, in conditii de secret de stat, e clar ca lumina zilei, ca penalul Mr. Dragnea, este cel care ofera consultatii si dicteaza textul legislativ, pana la virgula. Va dati seama, nu, ce proiect de lege va iesi, si pe cine va favoriza. 


In conditiile astea, doamna ministru Vasilescu, este doar o marioneta, ca de altfel intreg guvernul Grindeanu, manipulata de papusarul mustacios, avid de putere, penal. 

Ce naiba face Dragnea sa influenteze, el, elaborarea unei legi? Daca vrea sa faca propunere legislativa, sa o faca el, legea, nu sa dea consultatii celor care o scriu. Legea asta nu ar trebui elaborata in colaborare cu toate partidele?

Aaaa, nu! Asta nu se poate! Asa, PSD-ul vrea sa arate cat e el de tare, ca de legea asta, sa castige electorat. Vor zice mai apoi, in urmatoarea campanie: "Amintiti-va cine a dat legea salarizarii unice a bugetarilor. Nu uitati sa puneti stampila pe noi!". Va fi oare aceasta lege sustenabila din punct de vedere economic, pentru Romania? Tare ma tem ca nu! Si vor fi dezbateri aprinse pe marginea ei. Se va dezbate la cutite, aceasta lege.

Poate ca acum, in luna aprilie 2017, exista toate premisele favorabile adoptarii acestei legi. Dar sa nu uitam, ca aceste premise au fost create de guvernul Ciolos, pe care PSD-ul cu penalul fruntas Dragnea il blameaza si arunca cu noroi in el. Peste 2-3 ani, nu vor mai fi bani sa tot creasca salarii, si atunci urmatorul guvern, poate/ SIGUR de alta coloratura, iar va fi nevoit sa taie din salarii. PSD-istii si electoratul lor vor sari ca arsi: "Da` cum e posibil sa va atingeti de salariile ce le-am dat noi? Nu taiati salariile!". Asta se va intampla daca iei acum masuri economice nesustenabile. Si a doua guvernare, va fi tot PSD, pentru ca "PSD a marit salariile, si oponentii le-au taiat!". 

Intrebari: legea asta n-ar trebui elaborata la ministere, cu intreaga echipa din minister si nu in sediul unui partid, ca secret de stat? 
Daca d-na ministru nu e capabila sa scrie ea, impreuna cu echipa ei legea si sa isi asume raspunderea pentru ea, atunci n-ar trebui sa-si dea demisia, pe motiv de incompetenta? Cine raspunde cu capu` daca legea nu iese bine? Intreg PSD-ul?
De ce merge la partid, sa o scrie? Sa-i sopteasca Dragnea ce sa scrie, la virgula. Pai, de fapt, stai, ca doar el stie programul de guvernare. E de naspa, bajeti! Ne-am rupt-o-n fericire! Daca serataceste Dragnea prin Beciul Domnesc, tara va naufragia. Va fi vai si amar de pielea noastra. O sa orbecaim in cautarea malului. 
Nu scapam de umbra lui Dragnea 4 ani. Asta e atu-ul lui. Se gandeste el: "Nu ma puteti condamna si inchide, ca dara io-s eminenta cenusie care are programul de guvernare in cap. Fara mine nu se poate!". Si el va veni sa culeaga roadele guvernarii, spunand ca toate legile date de guvernul Grindeanu, au fost elaborate in capul lui. El este creierul guvernarii Grindeanu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu