5 feb. 2017

PSD = GRUP INFRATIONAL DE PENALI, TRADATORI DE TARA!

Politica e o curva, asta se stie!, una si O mana spala pe alta si ambele fata!, a doua.
Am inceput postul meu de azi cu doua citate din intelepciunea populara a neamului nostru pentru ca se refera la clasa politica damboviteana si maniera cum se face politica pe malurile Dambovitei, la Bucale.



In decembrie anul trecut am avut alegeri parlamentare, si desi lumea se cam saturase de ciuma rosie, partidul ala sigla cu 3 trandafiri rosii, pana la urma, pe fondul unui absenteism destul ridicat la urnele de vot, din voturile exprimate, PSD a reusit sa stranga un procent confortabil de 40%, si impreuna cu ALDE, o majoritate simpla linistitoare, cu niste promisiuni nesanatoase si nesustenabile: tai 100 de taxe si  impozite si promiti ca maresti salarii si pensii. Pai statul nu traieste din taxe si impozite ?!, pe care ar trebui sa le platim toti cetatenii?. Da, am zis, ar trebui, penrtru ca unii nu platesc.

In luna ianuarie, dl. Grindeanu, marioneta a papusarului penal caruia i-a fost interzisa functia de premier, Dragnea, a fost investit prim-ministru. Iata ca nu a trecut nici macar luna ianuarie, si intr-o seara de 31 ianuarie, guvernul condus magistral din umbra de Dragnea, si efectiv de Grindeanu, "mari se adunara/ si se sfatuira/ ca la apus de soare/ sa puna la cale banul tarii/ dar si legislatia penala". Dar pe langa asta dintr-o semnatura perfida, asa pe sustache si pe genunchi trece Ordonanta de Urgenta, ce schimba Codul Penal, dezicrimineaza unele fapte de coruptie, cum ar fi abuzul in serviciu, ducand-ne inapoi cu cel putin 168 de ani. Principalul benefica e Mr. Dragnea. Transcriptul conferintei de presa, aici.

Dar, sa nu trecem mai departe. Populatia auzind de mismasurile ce intentioneaza sa le faca Dragnea si marionetele sale, revoltate de obraznicia "grupului infractional" de papusi, adunati pe spranceana din obedienti ai lui Dragnea, au inceput sa protesteze in strada. Respect tuturor acelora care ies in strada si isi striga revolta, indurand frigul de afara.

Pe Facebook se cere demisia lui Grindeanu, si alegeri anticipate. Domnilor care cereti asa ceva, nu ca as tine cu PSD, nu i-am votat in viata mea, din partea mea, daca ar fi dizolvat partidul, pe motiv de coruptie as fi cel mai bucuros, uitati ca ati avut puterea in maini, pe 11 decembrie 2016. De ce nu ati iesit la vot atunci?, si sa ii fi ostracizat in opozitie pe nemernicii, coruptii, hotii, mincinosii de neocomunisti imputiti ai PSD-ului. Atunci era momentul sa va fi mobilizat, sa fi constientizat momentul pericolului si sa le aratati cine e mai tare, cine are puterea. Acum e cam tarziu. Ordonanta e promulgata si deja de aseara e si in Monitorul Oficial.

Atentie! Eu nu zic nimanui cu cine sa voteze. Fiecare voteaza cu cine crede de cuviinta si il lasa constiinta. Eu ii critic pe cei care, in 11 decembrie nu au fost la vot, si acum se plang de consecinte.

Si inca una: ce dracu` facea Dragnea cu Grindeanu si cu ministrul de Finante, sa discute bugetul? Dragnea e un condamant penal, el n-are voie sa gestioneze nimic, conform Legii 22/1969, actualizata in 2016, Legea Gestionarului, art. 4, si anexelor legii. El isi exercita influenta data de calitatea de sef de partid asupra lui Grindeanu, il manevra si manipula cum vroia el. Le dadea consultatii si meditatii pe tema bugetului. Acesta nu e trafic de influenta si abuz de putere, cumva? Dragnea, penalul, se juca cu bugetul pe 2017. Jos labele de pe buget, penalule.

Dar guvernantii nostri uita cateva aspecte foarte importante:
1. MCV-ul va fi atat de dur la capitolul lupta anti-coruptie ca ii va ustura curul pe toti cei din guvern;
2. Vom pierde finantare europeana; UE nu va da bani unor corupti sa ii fure dupa bunul lor plac, si nu vor mai avea bani pentru toate proiectele din planul secret de guvernare al lui Dragnea;
3. Instabilitate in tara;
4.  Investitorii nu vor mai baga bani in Romania, vor fugi de ea;
5. Instabilitate economica, creste Euro, dolarul, preturile la toate;
6. Vor cauta un tap ispasitor, in cele din urma, si vor da vina pe "greaua mostenire". Greaua mostenire, my ass! Voi ati distrus totul, printr-o semnatura!

Tot ceea ce ati facut voi gunoaielor de PSD-isti si ALDE, impreuna nu e decat un act de tradare al intereselor poporului roman. Si se mai bate cu pumnul in piept premierul ca e urmas al unui luptator anticomunist. Mai bine tacea, i-a intinat memoria bunicului sau si onoarea.

Am inceput acest articol pe 1 februarie, seara, si mai avand multe idei de adaugat nu am mai apucat sa il termin pana azi. Intre timp, sub presiunea strazii, seri la rand de proteste cu zeci de mii de protestari in strada, de la Bucuresti, protestele s-au extins in toate orasele tarii: Timisoara, Iasi, Craiova, Targu Mures, si nu numai. Aceste manifestatii din stada l-au convins pe dl. prim-ministru marioneta sa abroge OUG 13/2017, si sa intocmeasca un proiect de lege pentru modificarea Codului Penal si sa-l propuna dezbaterii Parlamentului.

Aseara, Timisoara arata din nou initiativa cu o noua proclamatie, de data asta in 8 puncte, Proclamatia aici.

Acum, in faza actuala, se cer a fi luate masuri care sa aduca oamenii noi in politica, si debarasarea de molozul de parlamentarii care de 27 de ani, fie ei strungari, soferi, electricieni si meserii normale, oameni fara cunostinte de drept sau de studii polirtice ne-au condus, din rau in mai rau. Nu zic aceste meserii nu sunt utile, dar sa stea fiecare sa isi faca meseria pe care o stie.

Eu propun urmatoarel masuri sa fie luate:

1. Avand in vedere ca tocmai ce am avut alegeri, sa le mai dam o sansa PSD-ului, dar nu cu structura asta: Dragnea sa isi dea demisia din functia de sef de partid, sau poate va fi inlaturat. Bine-ar fi! El este un pol de influenta negativa asupra conducerii tarii, din moment ce el ca un papusar emerit manevreaza si manipuleaza tot Guvernul;

2. Limitarea numarului de mandate de parlamentar la doua, astfel promovandu-se schimbarea clasei politice. M-am saturat de aceleasi fosile de politicieni de 27 de ani. Vreau un suflu nou, vreau o schimbare;

3. Promovarea tinerilor care au la baza Studii Politice in partide;

4. Eliminarea imunitatii parlamentarela toti functionarii publici, alesi prin vot sau numiti: parlamentar, ministru si presedinte. Toti suntem egali in fata legii, asa spune Constitutia.

5. La depunerea candidaturii pentru orice functie publica, candidatul sa fie controlat de un for electoral impartial, neimplicat politic, care sa il controleze pe doritorul de functie publica daca e eligibil. Orice suspectare de frauda sau de dosar penal sa il faca neeligibil si sa nu poata candida. Cei care au condamnari, fie si ele cu suspendare sa nu mai aiba dreptul sa candideze niciodata si sa isi piarda si pensia de parlamentar, aferenta tuturor mandatelor de parlamentar ce le-a exercitat in Parlament;

6. Referendum pe urmatoarele chestiuni: schimbarea formei de guvernamant a Romaniei, din republica in monarhie constitutionala si pe tema reinstaurarii monarhiei in Romania.

7. Minciuna sau favorizarea unui guvernant de catre altul, sau de un grup de guvernanti sa fie considerata tradare nationala. Ei au jurat pe Biblie sa respecte statul de drept si sa aduca prosperitatea poporului roman, nu a lor insisi. Orice incalcare a juramantului de investire al unui functionar public sa fie incadrat la tradare a intereselor poporului.

8. Orice proiect de lege, proiect de ordonanta sa aiba aviz obligatoriu de la specialisti in domeniu: Curtea Constitutionala, CSM, Procurorul General, Societatea Academica Romana si foruri de specialitate, sindicate, fiecare pe domeniul respectiv, pentru a se elimina definitiv intamplarea din 31.01.2017. Ele sa nu poata trece mai departe, spre dezbatere publica si publicare, daca nu primesc aviz favorabil. E nevoie de un control riguros asupra tuturor legilor si ordonantelor ce se dau, sa nu mai fim fraieriti.

M-am saturat de coruptie si de hotie. Vreau un stat de drept in care toti sa fim egali in fata legii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu